Ποιοι είμαστε

Item Name

Το ταξίδι

Ο Ευθυμίου Μιχάλης εργάστηκε στην βιομηχανία των τροφίμων 25 χρόνια. Η ερασιτεχνική ενασχόληση του με την τυροκόμηση πήρε σάρκα και οστά το 2016. ‘Έχοντας την πολυετή εμπειρία στον τομέα των τροφίμων καθώς και την απόκτηση πιστοποιητικού Τυροκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η ιδέα υλοποιήθηκε.


Το περιβάλλον

Με σύμμαχο την τεχνογνωσία, αλλά και τον οικογενειακό χαρακτήρα του εργαστηρίου μας καταφέραμε να εντάξουμε την παρουσία μας στον χώρο.


Το σήμερα

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, το μοναδικό τυροκομείο μέσα στην πόλη μας & την παράδοση να ξεκινάει σήμερα !